Een werkweek van 4 uur | Timothy Ferris

Een werkweek van 4 uurEen werkweek van 4 uur by Timothy Ferriss
My rating: 3 of 5 stars

Een wereldberoemd boek, maar vooral in de tweede helft niet zo overtuigend. Natuurlijk staan er net als in elk management- of ontwikkelingsboek een aantal waarheden in, die zeker enthousiasmeren, maar veel meer dan een boek waarin de schrijver laat zien vooral voor zichzelf op deze wereld te zijn is het niet.
Pluspunt is dat dit soort boeken je wel even stil laten staan bij de inrichting van je leven en je dagelijkse bestaan tegen het licht houdt. Je hele leven hard werken om vervolgens aan het eind niets te doen en erachter komen dat je dat helemaal niet prettig vindt is een wake-upcall om ook te genieten van het nu, je werk en de noodzaak daar zo nu en dan afstand van te nemen.
Lezenswaardig, maar niet meer dan dat.

View all my reviews