Goede Gesprekken | Kees van der Staaij

Goede Gesprekken, over geloof, hoop en liefdeGoede Gesprekken, over geloof, hoop en liefde by Kees van der Staaij
My rating: 4 of 5 stars

Kees van der Staaij gaat met interessante personen in gesprek, zowel uit eigen kring (zijn vader) als ver daar buiten (Claudia de Breij bijv.). De ontmoetingen laten zien dat samenleven in Nederland goed gaat, er zijn verschillen, maar juist door te accepteren dat mensen een andere mening hebben komt een boeiende dialoog tot stand. Na elk gesprek analyseert Van der Staaij het gesprek en geeft hij zijn visie op de behandelde thema’s en waarom hij in de Tweede Kamer bepaalde standpunten inneemt.
Persoonlijk springen twee gesprekken er bovenuit. Het gesprek met Rinus Otte en het laatste met Arend Jan Boekestijn. Twee verstandige mensen met een heel goede kijk op onze huidige samenleving.

View all my reviews