Review Inzet en Genade

Inzet en Genade

Inzet en Genade by Jerry Bridges
My rating: 5 of 5 stars

Zelden een boek gelezen over het leven als christen dat zo direct tot me sprak. Leuk om te lezen? Nee niet altijd, de waarheid is confronterend en soms zou de moed je haast in de schoenen zakken, maar de genade die uit dit boek spreekt is zo rijk! Jerry Bridges legt op een eenvoudige en leerzame wijze uit wat de genade van God betekent en uitwerkt in je leven. Wat wordt er van jezelf nog verwacht als Christen, wat betekent levensheiliging, hoe ga ik om met tegenslag, zonden etc.
Inzet en Genade is een absolute aanrader voor iedereen die worstelt met zonden (ieder mens?) en Gods genade. Ik heb me voorgenomen dit boek zeker eens per jaar te lezen, omdat dit een verrijking is voor dat wat de Bijbel ons leert, God van ons vraagt en ons wil geven.

View all my reviews