Vele hemels boven de zevende | Griet Op de Beeck

Vele hemels boven de zevendeVele hemels boven de zevende by Griet Op de Beeck
My rating: 5 of 5 stars

Zelden een boek gelezen dat zo dicht bij de realiteit komt. Voor diverse personen in het boek kon ik de naam van iemand uit mijn eigen omgeving zo invullen. De gevoelens die beschreven worden, met name in de tweede helft van het boek, komen erg dichtbij. In sommige recensies las ik dat de personages ongeloofwaardig zijn, maar van alle personages weet ik (helaas) zeker dat ze bestaan.
Griet Op de Beeck schrijft volgend jaar het boekenweekgeschenk, dat zie ik met veel vertrouwen tegemoet. ‘Vele hemels boven de zevende’ was misschien wel het boek dat ik zelf had willen schrijven. Het boek is eerlijk, realistisch en geeft ook hoop. Dat is mooi, heel mooi.

View all my reviews

Koop dit boek op bol.com: