Sterker dan ooit | Brené Brown

Sterker dan ooitSterker dan ooit by Brené Brown
My rating: 4 of 5 stars

Weer een zelfhulpboek van Brené Brown en weer een die makkelijk te lezen is en praktische handvatten biedt om jezelf te accepteren, kwetsbaar op te stellen en vooral ook om te gaan met vallen en opstaan, iets dat bij het leven hoort, of je wilt of niet.
Aan de hand van verhalen van mensen uit haar onderzoek neemt Brené je mee op een ontdekkingstocht naar je eigen kwetsbaarheid. Ze laat zien dat er moed voor nodig is om kwetsbaar te zijn. En ze maakt haarfijn duidelijk dat de meeste mensen hun best doen, naar hun eigen mogelijkheden en omstandigheden.
Aan te rade voor iedereen die werkt met anderen, of zich in groepen begeeft waar wel eens fouten worden gemaakt… (iedereen dus)

View all my reviews

Bestel via Bol.com