‘De stille stem van God’ | Bill Hybels

De stille stem van God

The Power of a Whisper: Hearing God, Having the Guts to RespondThe Power of a Whisper: Hearing God, Having the Guts to Respond by Bill Hybels
My rating: 4 of 5 stars

Bill Hybels vertelt hoe ‘De stille stem van God’ (Nederlandse titel) je leven drastisch kan veranderen. Voorbeelden uit zijn eigen leven, maar ook van mensen die hij heeft ontmoet, laten zien dat Gods stem geen ingebeeld stemmetje is, maar het werk van de Heilige Geest. God heeft een plan met jouw leven en jij bent degene die daar invulling aan moet geven. Luister naar zijn stem, toets die woorden aan de vijf filters die Hybels beschrijft en kom in actie!
Zoals bij alle boeken van Bill Hybels laat dit boek niet toe stil te blijven zitten. Ook als je misschien nog nooit Gods stem hebt gehoord, kan het lezen van dit boek je leren zijn stem te verstaan/herkennen. Om je bestemming te bereiken is het nodig God te horen en te volgen. Dit boek kan je daarbij helpen, misschien is dit boek zelf wel een stille stem van Hem om jou in actie te laten komen. Ik bid het voor je!

View all my reviews